Política

guerra a europa

Ucraïna llança un atac massiu amb drons contra set regions russes

Les autoritats russes informen de l’abatiment d’un aparell volador no tripulat als afores de Moscou

Kíiv ha llançat aquesta matinada un atac massiu amb drons contra set regions russes. El Ministeri de Defensa rus ha informat de l’abatiment de 110 aparells voladors no tripulats, un dels quals va ser interceptat a la localitat de Ramenskoye, a uns 45 quilòmetres de Moscou.

L’exèrcit rus, per la seva banda, ha llançat atacs aeris generalitzats sobre Ucraïna durant aquesta matinada, que han deixat un total de 27 ferits a Zaporíjia, al sud del país, i Kriví Rih, al centre.

En concret, a Zaporíjia deu persones han hagut de ser hospitalitzades –cinc homes, tres dones i dues criatures de 9 i 13 anys–, segons han informat les autoritats locals en un missatge a Telegram i recollit per Efe.

A Kriví Rih, per la seva banda, hi va haver 17 ferits, entre ells un socorrista. L’exèrcit rus va atacar amb míssils la localitat natal del president ucraïnès, Volodímir Zelenski, a la regió de Dnipropetrovsk, i va destruir parcialment un edifici administratiu, a banda de danyar diversos immobles residencials i cotxes.

La capital ucraïnesa, Kíiv, i la regió de Lviv, frontera amb Polònia, també han estat objectius dels últims atacs russos, segons han informat les autoritats locals.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia