Política

Zaragoza: "No entenc que es critiqui que Laporta vulgui presentar-se a les eleccions"

El secretari d'organització del PSC, José Zaragoza, ha defensat la decisió de Joan Laporta, president del FC Barcelona, de voler presentar-se a les eleccions. El dirigent socialista ha manifestat que no entén la gent que critica la voluntat de l'advocat català d'entrar en política. Tanmateix, Zaragoza ha reblat que és bo que entrin noves cares en el joc encara que no comparteixi les idees de Laporta. El secretari d'organització ha fet aquestes declaracions aquest matí en una entrevista a Catalunya Informació. 

Zaragoza també ha lamentat que l'opinió pública hagi tingut la percepció que la nevada s'ha gestionat malament.

"Si tenim en compte l'opinió pública, aquesta pensa que no s'ha gestionat bé la nevada. I en democràcia s'ha de tenir en compte la percepció de la gent". "Moltes vegades la gent es preocupa més de prendre una bona decisió que de com comunicar-la".

El dirigent socialista ha dit que "no estem en campanya, però treballem intensament amb tots els sectors per preparar les nostres ofertes als ciutadans ja que nosaltres no només governem sinó que també presentem reptes de futur". "El calendari no ha canviat, estava ja previst un procés de discussió. Tenim el nostre procés d'elaboració de propostes programàtiques".

Sobre les males perspectives del PSC en les pròximes eleccions catalanes, ha valorat que "les enquestes són una advertència seriosa, però estem convençuts que guanyarem". L'objectiu, com ja es diu des de fa setmanes des de les files socialistes, és poder governar en solitari en la propera legislatura

Zaragoza ha apostat perquè si l'actual president de la Generalitat, José Montilla, és l'únic candidat socialista, el partit no celebri primàries i tancar el nomenament en un Consell Nacional del partit.

A més, ha deixat totes les portes obertes a possibles pactes postelectorals del PSC, aclarint que "fins que no hi hagi eleccions no descartem res, llevat d'una cosa: el pacte amb PP, i només perquè aquí -a Catalunya- estan en contra de l'Estatut". "Al senyor Mas no li importa que el Partit Popular estigui en contra de l'Estatut, en aquest sentit és bastant possibilista", ha criticat. "Està disposat a pactar amb el pitjor enemic de Catalunya".

Sobre les relacions PSC-PSOE ha comentat que són de respecte i entesa i beneficien  la ciutadania, especialment en situacions de crisi com l'actual.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.