Política

El Bloc de Dénia triarà el candidat el 7 de febrer

Josep Crespo i Jaume Martínez aspiren a encapçalar la llista i la comissió de llistes ha convocat els militants per a la votació

El Bloc de Dénia, a través de la comissió de llistes creada expressament per a aquesta ocasió, ha convocat una assemblea de militants per al pròxim 7 de febrer en la qual es procedirà a votar un candidat per a encapçalar la llista a les eleccions municipals del pròxim 22 de maig. Els militants locals, Josep Crespo i Jaume Martínez, són els dos candidats que opten a representar la formació local en els pròxims comicis i tindran fins el dia de la votació per convéncer els militants.

L'objectiu d'aquest procés és desbancar-se de la baralla electoral que tenen altres partits. Així ho ha explicat el portaveu de la comissió: «des del Bloc encetem un procés democràtic i assembleari, des de baix cap a dalt, que ha de culminar en un partit més fort, per continuar exigint consens i solucions. Nosaltres volem buscar solucions a la situació de crisi que patim, especialment la manca de treball i l'esgotament del model productiu».

Així, la proclamació del candidat tindrà lloc en acabar el recompte de vots, i des d'eixe moment el Bloc treballarà per fer una candidatura il·lusionant, plena de propostes i idees i conscient de quins són els problemes que més urgeixen actualment: crear les condicions per eixir de la crisi reforçats, amb un model de ciutat més humà i unes bases productives econòmica i ambientalment sostenibles.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.