Política

Duran nega haver demanat perdó als andalusos

El candidat de CiU a les eleccions generals subratlla que no ell no ha d'excusar-se perquè no va ofendre ningú

Insta Chacón a fer-ho amb els catalans per no defensar Catalunya

El candidat de CiU a les eleccions generals, Josep Antoni Duran i Lleida, ha negat aquest dilluns haver demanat perdó als andalusos per les seves declaracions sobre el PER, com ha assegurat la candidata del PSC, Carme Chacón. “Quan un no ofèn ningú no té per què demanar disculpes de res, i jo no vaig demanar disculpes l'altre dia”, ha insistit el líder d'UDC, que s'ha refermat en les seves crítiques al PER.

Precisament, s'ha dirigit a la candidata socialista per dir-li que és ella qui s'ha d'excusar amb els catalans, ja que fa tres anys i mig va dir que estaria disposada a desmarcar-se del PSOE si calgués per defensar els interessos dels catalans, i no ho ha fet en tot aquest temps ni una vegada.

Duran ha remarcat que una cosa és dir que no està d'acord amb el PER “que els socialistes van implantar i amb el qual han intentat guanyar vots”, i una altra és haver de demanar perdó, perquè “quan un no ofèn ningú no té per què demanar disculpes de res”.

El candidat de CiU ha reiterat que el PER és “molt dolent” per a Andalusia i per als andalusos que el cobren, i ho ha dit just abans de reunir-se amb cases regionals a Lleida. En aquest sentit, ha assegurat que no ve a demanar perdó a ningú, sinó a saludar-los, perquè els coneix i perquè és soci d'honor de la casa d'Aragó de Lleida entre d'altres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.