Política

Compromís per Torrent en desacord amb l'ordenança de la Policia Local

El govern del PP proposa cobrar pels informes que haja de fer aquest departament

Compromís per Torrent votarà en contra de la proposta d'ordenança fiscal que regula la Taxa d'Expedició de Documents Administratius, feta pel govern del PP.

Segons l'article 6 d'aquesta nova Taxa, per cada informe que expedisca la Policia Local, a instància de part, en accidents de trànsit, conflicte entre particulars i altres es cobrarà 18€ als ciutadans.

El portaveu de Compromís, Vicent Beguer, ha qualificat aquesta Taxa com una nova andanada del PP en la seua política d'instaurar el copagament en tots els àmbits de l'administració pública, tal i com s'ha fet en la Sanitat o en les noves tarifes de les matrícules universitàries.

Beguer ha explicat que el PP esta construint una societat en la que els serveis públics sols estan a disposició dels que se'ls puga pagar, i ha afirmat que des de Compromís estan en les antípodes d'aquest tipus de polítiques, perquè els ciutadans ja paguen amb els seus impostos els serveis que el PP vol tornar-li'ls a fer pagar. Alhora, Compromís s'ha sol·licitat un informe de legalitat, per part dels serveis jurídics de l'Ajuntament, i demanarà la votació nominal al plenari on es pose a consideració aquest informe, en la quà ha avançat que el vot de la seua Coalició serà en contra de la instauració d'aquesta Taxa.

Passats de rosca

Pere Rossell

Si alguna cosa s'observa des de fora l'Ajuntament estant, és que els regidors i regidores que el (mal)gestionen estan passats de rosca. No sols no saben per on pegar, sinó que a més, trien el camí errat sempre que s'ha de fer alguna cosa.

Ara, pretenen cobrar dues vegades per la major part de taxes i impostos locals que aprovaran amb la força de l'aplanadora del PP al proper plenari municipal. No s'adonen que tot allò que ara volen posar al cobrament, ja ho paguem els ciutadans i ciutadanes mitjançant els impostos. El que no estem disposats a pagar més són els cadàvers de flors que s'ofrenen, els berenars a què acudeixen, les festes sectàries que subvencionen i les traques, castells de focs d'artifici i monuments a l'estultícia que munten de tant en tant.

La gestió municipal ha de sortir del pressupost municipal i aquest, no té cap altre camí que la bona gestió de les contribucions de la ciutadania, les aportacions autonòmiques i les quotes estatals. Si els ciutadans paguem religiosament, sols s'ha de procurar que siga conseqüent el govern de Fabra i el de Rajoy. Ells són els dos únics que no estan complint amb el que els toca.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.