Política

El PSPV relaxa la tensió interna i trasllada l'expulsió dels regidors rebels a l'assemblea

L'executiva del PSPV-PSOE d'Alacant manté la decisió d'obrir quatre expedients i l'expulsió de l'exportaveu i exsecretària d'Organització

Gabriel Echávarri tractarà de guanyar influència sobre algun dels cinc regidors díscols fins al 20 de juliol i els insta a “pensar en el partit i la ciutat”

En contra de totes les previsions, l'executiva local del PSPV-PSOE d'Alacant no ha fet cap moviment nou desprès del “colp de mà” que va suposar que cinc dels vuit regidors que els socialistes tenen a l'Ajuntament d'Alacant decidiren canviar el portaveu municipal de forma unilateral.

Quan tothom donava per fet que l'executiva, convocada expressament aquest dimecres per a tractar la nova crisi desfermada pels regidors “rebels”, es resoldria amb la petició d'expulsió de tots cinc, el secretari general, Gabriel Echávarri ha decidit modificar l'estratègia i relaxar la tensió creada al si de l'organització. El líder local mantindrà la decisió pressa el passat divendres d'obrir quatre expedients –una de les regidores rebels es troba de baixa– i la petició d'expulsió de l'exportaveu i exsecretària d'Organització, Elena Martín i el regidor Gabriel Moreno.

Així mateix, Echávarri ha demanat “responsabilitat” als cinc regidors i els ha instat a “pensar en el partit i en la seua ciutat” perquè desistisquen de la seua actitud.

Segons fonts de l'executiva local consultades per aquest diari, l'estratègia d'Echávarri tracta “de relaxar la tensió existent al si del partit” i atraure a alguns dels cinc regidors “díscols” per a no quedar-se en minoria al grup municipal.

La mateixa font ha explicat a aquest diari que la decisió sobre aquesta situació es traslladarà a l'assemblea local convocada per al proper 20 de juliol, una manera de descarregar la responsabilitat de l'executiva en la militància i fer que les mesures que s'adopten tinguen el major aval possible.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.