Política

La Generalitat activa una finestreta per a consultes sobre moviments sísmics

L'objectiu és que els ciutadans tinguen la màxima informació per a generar “tranquil·litat i serenitat”

La Generalitat ha activat hui la “finestreta única” en la pàgina web del 112 Comunitat Valenciana perquè els ciutadans puguen plantejar consultes i dubtes sobre els moviments sísmics que es registren en l'entorn del magatzem subterrani Castor, enfront de la costa de Vinaròs.

Segons un comunicat de Generalitat valenciana, l'objectiu d'aquesta iniciativa, a la qual poden accedir en temps real tots els ciutadans, és que la població “tinga la màxima informació possible per a generar tranquil·litat i serenitat”.

El president de la Generalitat, Alberto Fabra, ho va avançar ahir després de la reunió que va mantindre a Castelló amb els alcaldes dels municipis afectats pels moviments sísmics registrats en la zona.

A partir de hui , tots els ciutadans podran accedir a la web www.112cv.com i plantejar, a través de la finestreta que apareix en la mateixa pàgina principal, totes els seus dubtes respecte als episodis sísmics.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.