Política

Joves Esquerra Unida d'Elx denuncien desviament de diners d'emprenedors

El 67 % dels recursos destinats als premis de l'emprenedor del mes es destinen a associacions d'empresaris vinculades al Partit Popular

L'organització juvenil d'Esquerra Unida d'Elx denuncia que dels 27.000 € anuals destinats al programa de premis de l'emprenedor del mes, els interessats s'emporten menys de la meitat.

La coordinadora local de Joves EUPV , Araceli Díez , ha denunciat que el 67 % dels recursos destinats als premis de l'emprenedor del mes, es desvien a associacions vinculades al Partit Popular.

Aquest pressupost cobreix un programa emmarcat en el Plan Elche Emprende, l'objectiu del qual és la generació d'ocupació i autoocupació, enfocat sobretot a la població jove, i ara s'ha descobert que més de la meitat del pressupost s'ho estan portant associacions d'empresaris, com Jovempa, el president de la qual forma part del grup del PP al Consell Rector de l'Agència Local de Desenvolupament d'Alacant.

Segons reconeix el mateix equip de Govern , el premi mensual de l' emprenedor ascendeix a 2.500 €, dels que 1.000 € són per a l'emprenedor i 1.500 € per a pagar quotes d'aquestes associacions.

Per als joves denunciants, “aquesta és una manera d'obtenir xifres favorables i de saquejar les arques públiques en benefici dels amics sense preocupar-se per les condicions reals de vida dels joves, que a dia de hui seguim pidolant un sou”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia