Política

Jaume Bosch deixa l'alcaldia de Sant Boi

“El dia 10 de maig deixaré les meves funcions d'alcalde.” Amb aquestes paraules, Jaume Bosch, alcalde de Sant Boi de Llobregat (PSC), va anunciar ahir als treballadors de l'Ajuntament que deixa el càrrec. A través d'una carta, Bosch els va explicar que la seva renúncia es deu a raons “estrictament personals”. Ahir al vespre, Bosch insistia que no s'ha de fer cap lectura més: “És una decisió madurada, que em vaig plantejar ja fa dos anys, però que fins ara no havia arribat el moment d'explicar. I, tot i dir que no em volia tornar a presentar, em vaig posar a disposició del partit. No me'n vaig per cap desacord; no hi ha pressions, no hi ha res. I no és tampoc perquè estigui cansat. Crec que és un bon moment per a la renovació. Marxo content i agraït.”

La renúncia de Bosch, que ha estat alcalde els últims set anys, es farà efectiva en un ple extraordinari el 10 de maig. Serà substituït per la regidora de Benestar i Ciutadania, la també socialista Lluïsa Moret. Comenta Bosch: “Ha estat amb mi des del principi, i treballant en una àrea molt sensible. Es pot parlar d'una certa continuïtat en una línia política.” Bosch diu que vol “estar al peu del canó fins a l'últim moment”. Però dit això, i tenint en compte les pròximes municipals, considera que “el més lògic és que la campanya la faci qui ha d'encapçalar la candidatura”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia