Política

CiU i Anglès 2015 pacten fer fora el batlle Espinet

Amb el suport de Casadellà, la convergent Desset serà l'alcaldessa

CiU i Anglès 2015 formació vinculada a ERC, han enllestit el pacte per fer fora el batlle, Pere Espinet (Per Anglès Units, PAU), i ahir ho van fer púbic en una nota conjunta. La convergent Àstrid Desset serà l'alcaldessa fins al 2019 després de l'acord amb la formació encapçalada per Josep Casadellà, l'impulsor de la campanya en contra dels peatges de l'autopista Novullpagar. PAU, la llista més votada, quedarà a l'oposició.

Segons l'acord, CiU ocuparà l'alcaldia (Desset) i la tercera tinència d'alcaldia (Antoni Franco), mentre que l'esmentat Casadellà i Jordi Pibernat (Anglès 2015) seran el primer i el segon tinents d'alcalde, respectivament. Els nous gestors municipals es queixen que PAU no ha volgut establir converses amb ells després del 24-M.

Desset, de 43 anys i graduada en enginyeria informàtica, considera que el seu grup i Anglès 2015 tenen “moltes similituds” en els programes. Desset és tècnica de l'àrea d'informació per a la gestió i per a la qualitat del Dipsalut, que pertany a la Diputació de Girona.

Els dos grups havien ofert a la CUP, que té un regidor (Sergi Riera), que formés part de l'equip de govern per dirigir la regidoria de Joventut i Participació Ciutadana, i perquè col·laborés en el portal de la transparència. La CUP, però, ho ha desestimat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia