Política

L'alcalde de Morella confia que Ximo Puig torne la dignitat a la institució

Rhamsés Ripollés assegura que “per a Morella és un gran orgull que un veí com Ximo siga el President de la Generalitat Valenciana”

L'alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha assistit avui a la presa de possessió de Ximo Puig com a president de la Generalitat Valenciana. Allà, el primer edil “l'ha felicitat en nom de tot el poble de Morella, de tots els veïns i veïnes”.

Ripollés també ha afirmat que “per a Morella és un gran orgull que un veí de la nostra localitat ocupe el càrrec de major responsabilitat per a un valencià, com és el de President de la Generalitat Valenciana”.

El primer regidor morellà també li ha desitjat sort “en aquesta nova i apassionant etapa” i considera que “s'obre un nou temps. Una època en la qual s'han de dignificar les institucions i s'ha d'apostar per polítiques per a les persones que pitjor ho estan passant. Uns anys en els què també ha de canviar la relació de la Generalitat Valenciana amb Morella i amb els municipis d'interior, que hem estat els grans oblidats en aquestes últimes dècades”. Cal recordar que Ximo Puig serà el primer President de la Generalitat Valenciana nascut a l'interior de la Comunitat Valenciana.

Rhamsés Ripollés recordava que ha après molt del seu antecessor en l'alcaldia i destacava, especialment tres característiques: la seva capacitat de treball i d'implicació, que el més important és la convivència i la força de tot un poble quan treballa conjuntament. Tots units hem aconseguit fites que semblaven impensables a Morella i esperem que Ximo, ara, aconseguisca aquesta integració, unió i treball conjunt per treure a la Comunitat Valenciana del difícil moment pel qual travessa”.

A més de l'alcalde, han estat desenes de veïns de Morella els que s'han desplaçat fins a València per acompanyar Ximo Puig en la seva entrada del Palau de la Generalitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

POLÍTICA

Esquerra aposta per un model turístic de qualitat

LLORET DE MAR
POLÍTICA

El PSC vol posar en marxa la T-Mobilitat a la demarcació

SANTA CRISTINA D’ARO
regne unit

Khan és reelegit alcalde de Londres en la victòria laborista en els comicis locals

barcelona
ARGELERS de la marenda

El cap de llista de Junts per Girona apel·la als indecisos

ARGELERS
GIRONA

La CUP insta a reprendre el procés d’independència

GIRONA
política

La CUP vol trencar amb la “falsa normalitat” d’ERC, Junts i el PSC

girona
guerra a gaza

Avancen les negociacions per a un principi d’acord sobre un alto-el-foc

barcelona
alemanya

Ferit greu un candidat de l’SPD a les europees quan enganxava cartells a Dresden

barcelona
política

El PSC calma ara la campanya amb la llei de barris i la memòria històrica de Sánchez

barcelona