Successos

Successos

Mort violenta d’un home al Joan XXIII

El Mossos investiguen la mort “en estranyes circumstàncies” de la víctima

Agents de la divisió d’investigació criminal dels Mossos d’Esquadra investiguen la mort d’un home de 30 anys i de nacionalitat marroquina que va morir dijous a la tarda a l’hospital Joan XXIII de Tarragona, on estava ingressat de feia dies. Personal del centre hospitalari va alertar a la policia catalana a les 17.50 hores de dijous perquè l’home “havia mort en estranyes circumstàncies”. Els agents que es van desplaçar fins a l’hospital van comprovar que “hi havia diferents indicis que feien pensar en una possible mort violenta”. L’asfixia podria ser una de les causes de la mort, tot i que els Mossos no descartaven ahir cap hipòtesi fins a tenir el resultat de l’autòpsia.

L’home va ingressar el 3 de juliol després de protagonitzar uns aldarulls a Salou, on residia. Aquell dia, la policia local de Salou va alertar els Mossos que l’home havia perdut el control, estava en estat d’agitació i molt agressiu. Els agents van reduir l’home i van traslladar-lo al Joan XXIII, on hauria ingressat amb una parada cardiorespiratòria, i va ser ingressat a l’UCI. Feia dies que la víctima, encara en coma, havia estat traslladada a una habitació de la cinquena planta, on va morir. L’àrea d’investigació criminal s’ha fet càrrec de la investigació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia