Successos

Detinguda una dona a Reus per matar l’anciana amb qui convivia

Els Mossos d’Esquadra han detingut una dona a Reus acusada d’haver-ne mort una altra, de 85 anys, al mateix pis on totes dues convivien. La detenció s’ha fet aquesta darrera matinada al domicili que compartien després que fos la presumpta homicida qui va alertar la policia.

El succés ha ocorregut cap a les dues de la matinada. Quan els agents han arribat al domicili de Reus on vivien les dues persones la pròpia detinguda ha explicat que l’anciana havia mort a conseqüència d’una caiguda. Els Mossos han comunicat la mort de l’anciana al jutge de guàrdia i al metge forense i, sobre la base de les primeres investigacions, han detingut la dona que convivia amb la víctima com a presumpta autora d’un delicte d’homicidi.

La Divisió d’Investigació Criminal (DIC) dels Mossos d’Esquadra ha obert una investigació per aclarir les circumstàncies de la mort i el mòbil del succés.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia