Successos

Trànsit

Un motorista mort a la C-12 a Roquetes

El conductor de la motocicleta que circulava en sentit nord ha estat l’única víctima del sinistre que ha obligat a tallar la via

Un motorista ha mort aquest matí en un accident al punt quilomètric 16 de la carretera C-12 al terme municipal de Roquetes (Baix Ebre) mentre circulava en sentit nord. El Servei Català de Trànsit informa que el cos de Mossos d’Esquadra ha rebut l’avís de sinistre a un quart de nou del matí. No es coneixen encara les causes de l’accident en què hi ha hagut implicada la motocicleta en què circulava l’únic ocupant que ha mort. Cinc patrulles de mossos, una dotació de bombers i dues unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) s’han activat arran del sinistre. Ha estat tallada la via en tots dos sentits de la marxa.

Amb aquesta víctima són 26 les persones que han mort en accident de trànsit a la xarxa viària interurbana de Catalunya aquest any.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia