Successos

bèlgica

Un jutge belga analitza la mort d’un capellà durant la visita papal

El clergue va ser trobat mort després de prendre droga i tenir sexe amb un company

Un tribunal de primera instància d’Anvers decidirà aquest dijous si manté detingut al sacerdot belga Bernard D. per la mort del clergue britànic Andrew W. després d’haver consumit drogues junts i d’haver mantingut relacions sexuals el dijous de la setmana passada, coincidint amb la visita del papa Francesc a Bèlgica, segons ha informat aquest dijous el mitjà belga ‘7sur7’.

El sacerdot belga, detingut des d’aquest cap de setmana, havia convidat al rector britànic –amb qui mantenia una amistat des de feia anys– a visitar-lo en la localitat de Kalmthout, prop d’Anvers (nord de Bèlgica), i va alertar als serveis d’emergència quan el seu company, de 69 anys, va perdre el coneixement després de sentir-se indisposat.

Els sanitaris no van poder salvar la seva vida i en el cos de la víctima es van descobrir restes d’estupefaents, va informar la Fiscalia d’Anvers.

Bernard D. és processat per tràfic de drogues amb resultat de defunció i la investigació revelarà si l’èxtasi que van consumir els dos homes va ser la causa de la mort del britànic.

El diari ‘7sur7’ recull una sensació d’estupefacció entre els parroquians de Kalmthout, que asseguren que no sabien res de la seva vida privada i lamenten que “hagi hagut d’ocultar la seva orientació (sexual) durant tota la seva vida”.

“És increïble. Vaig veure a Bernard el dijous, poques hores abans dels esdeveniments. No vaig notar res. Ningú era conscient de la seva orientació, de la seva doble vida. En qualsevol cas, és un terratrèmol per a la diòcesi”, assenyala un altre sacerdot citat per aquest diari.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia