Successos

Detenen un home a Figueres per estafar per telèfon

Agents de la Policía Nacional van detenir a Figueres el passat dia 10 una persona acusada d’un delicte d’estafa. Concretament, d’haver estafat una veïna d’Arroyomolinos (Madrid) la quantitat de 4.000 euros fent-se passar pel fill d’aquesta amb l’excusa que se li havia trencat el mòbil i necessitava pagar una factura urgentment. Segons explica la policia en un comunicat, el jove detingut es va fer passar pel fill i hauria vist ingressat en un compte bancari 3.000 euros que havia pagat la dona.

Així mateix, des de la Comissaria de Figueres també es va detenir a principis de mes un home que va anar a renovar-se el DNI i es va detectar que estava buscat per un robatori amb violència ocorregut el 2018. Segons les mateixes fonts, aquest home i una dona van robar la bossa a un home a qui van colpejar al cap amb una barra de ferro. Després d’un llarg procés judicial, al maig passat i després de no comparèixer als requeriments judicials -segons les mateixes fonts- l’home que s’ha detingut ara es va posar en recerca i captura.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia