Successos

La policia detecta diverses infraccions a 11 salons d’estètica

S’hi ha trobat una persona treballant en situació irregular i incompliments en etiquetatge i sanitat

La Guàrdia Civil, la Policia Nacional, la Guàrdia Urbana de Tarragona i la de Reus van inspeccionar ahir 11 salons d’estètica i d’ungles a Tarragona i Reus i van detectar diverses infraccions comeses als locals. Durant les inspeccions, la Guàrdia Civil va detectar 27 infraccions relatives a la normativa de contraban, llei tributària, etiquetatge de productes, legislació de tabac, sanitat i consum, així com de riscos laborals. Per part de la Policia Nacional es va recollir la presència d’una persona en situació irregular treballant en un dels establiments i es va iniciar el corresponent expedient en matèria d’estrangeria.

Els inspectors de Treball van constatar un total de quatre infraccions a la normativa laboral, i per part de les Guàrdies Urbanes de Tarragona i Reus es van aixecar un total de 4 i 16 actes, respectivament, relacionades amb diferents incompliments a la normativa municipal.

Els serveis de salut de l’Ajuntament de Reus també van constatat deficiències greus en matèria de salubritat en algun dels establiments, per la qual cosa no es descarta el tancament preventiu d’alguns dels locals inspeccionats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia