Punt divers

El Govern aranès crearà un Consell econòmic i social per apropar l'empresa i el món del treball a l'administració

El Conselh Generau té previst crear el Consell Econòmic i Social de la Val d'Aran amb la participació dels agents socials i econòmics i de diferents institucions i administracions públiques. El Conselh ja té preparada la proposta de reglament per regular aquest òrgan de participació per al foment econòmic i social. El Síndic d'Aran, Francesc Boya, ha explicat que 'el Conselh Generau vol apropar el món de l'empresa i el treball a les administracions i aprofundir en les relacions en l'àmbit de la consulta, l'estudi, l'assessorament i el coneixement sobre les necessitats econòmiques i socials dels ciutadans, especialment en aquests temps de canvis que cal afrontar de forma conjunta'.

El conseller de Turisme, Comerç i Transport, Juan Antonio Serrano, encarregat de coordinar el Consell Econòmic i Social, ha precisat que els objectius d'aquest òrgan consisteixen en 'impulsar el coneixement i la innovació en les iniciatives econòmiques, crear les condicions per desenvolupar les potencialitats socials i elevar propostes de foment del treball i l'economia'.El Govern preveu incorporar-hi a sindicats, gremis i associacions d'empresaris, cambres de comerç, institucions universitàries o d'estudis superiors i diferents institucions i administracions públiques relacionades amb el servei d'ocupació, el foment del treball i la promoció econòmica.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.