Punt divers

Tàrrega i Cervera també debatran mocions per prohibir l'ús del burca en equipaments municipals

Partit per Catalunya (PxCat) ha presentat mocions als ajuntaments de Cervera i Tàrrega, on compta amb representants, perquè siguin debatudes en els pròxims plens municipals reclamant la prohibició de l'ús del burca i del niqab en edificis municipals, en el mateix sentit que ja va aprovar la setmana passada l'Ajuntament de Lleida. Amb anterioritat, aquests dos consistoris lleidatans ja havien rebutjat mocions contra l'ús d'aquestes peces de vestir, tot i que en un sentit més ampli, que també havia estat presentat el PxCat, segons informa al seu lloc web aquesta formació política.

A Tàrrega, la moció ha estat presentada pel regidor no adscrit i militant de PxCat, Josep Maria Gili, perquè sigui debatuda en el ple que es farà dilluns vinent. Gili actualment és regidor no adscrit a l'Ajuntament de Tàrrega ja que es va presentar a las municipals per la Plataforma per Catalunya, d'on es va escindir després el Partit per Catalunya, del qual ara és militant.Altrament, a Cervera, el regidor Mateu Figuerola també ha anunciat la presentació d'una moció en la mateixa línia. En aquesta localitat, l'ajuntament ja ha sol·licitat un informe jurídic sobre aquesta qüestió.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.