Successos

trànsit

accident

Investiguen si un roc va causar un accident mortal

Una dona va morir en el sinistre a la C-17 al terme municipal de Tagamanent

Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per esclarir un accident mortal en què es va trobar una roca. L'accident va tenir lloc dijous a la tarda a la C-17, a Tagamanent, i va morir la conductora del turisme, de 29 anys i veïna d'Aiguafreda, segons el Servei Català de Trànsit. El vehicle accidentat va sortir de la via i va acabar bolcant a la mitjana de l'autovia. A conseqüència de l'impacte, també va resultar ferida lleument la passatgera davantera del vehicle, que va ser traslladada a l'hospital de Granollers. La policia investiga si el roc va entrar directament per la finestra i va impactar sobre la conductora, que hauria perdut el control del cotxe fins a impactar amb la mitjana.

Exigeixen millores

La Xarxa C-17 ha reclamat millores en la seguretat de la via i molt especialment al tram que va de Centelles a Aiguafreda, arran de l'accident mortal. El president de l'associació, Josep Mayoral, va lamentar la víctima i va subratllar que cal continuar avançant en la seguretat d'aquesta via.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia