Successos

successos

rescat

Els Mossos rescaten una dona que s'havia accidentat i havia caigut per un desnivell de 30 metres

Els fets van passar el 16 d'octubre en una carretera de l'Anoia

La víctima, de 34 anys, es recupera de les ferides a l'hospital

Agents de la policia de la Generalitat – Mossos d'Esquadra de la comissaria de l'Anoia van rescatar el passat 16 d'octubre, a les 4:30 de la matinada, una conductora que s'havia accidentat amb el seu cotxe i s'havia precipitat per un desnivell d'uns 30 metres d'alçada.

La víctima, de 34 anys, va sortir de Torà (Segarra) a les 23:00 hores del dia 15 d'octubre en direcció a Igualada (Anoia).

El marit de la víctima, en veure que no arribava a destí, va alertar als Mossos. Immediatament, es va muntar un dispositiu de recerca per les diferents carreteres que podia utilitzar per fer aquest trajecte. Simultàniament, agents de les comissaries de la Segarra i l'Anoia van anar al domicili de la víctima i al seu lloc de feina per recopilar el màxim d'informació que els ajudés a localitzar-la.

Finalment, un dels indicatius que es trobava fent un dels possibles trajectes cap a Igualada, concretament per la carretera C-1412a, va localitzar a l'altura del punt quilomètric 31.5, dins del municipi de Calonge de la Segarra, una tanca de protecció trencada. Al detectar aquest incident, van fer una recerca minuciosa per la zona i van localitzar el cotxe de la dona que s'havia precipitat per un desnivell de 30 metres.

Immediatament, els agents van auxiliar a la víctima, que es trobava conscient a l'interior del vehicle, fins l'arribada dels serveis mèdics.

La dona, que presentava una fractura en una cama, entre d'altres contusions, va ser traslladada a l'Hospital d'Igualada on continua ingressada per recuperar-se de les lesions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia