Successos

Successos

Assalt pel mètode de l'esbornac a una càrnia de Celrà

Els lladres van entrar a una cambra de refrigeració, van destrossar alarmes però van acabar fugint sense botí

Força destrosses i cap botí és el resultat de l'assalt que van perpetrar uns lladres la vigília de Tots Sants a l'empresa Frigorífics Dalmau de Celrà.

Els lladres van treballar força estona, emparats per la foscor i pels camions que aparquen a la façana lateral de la nau, per poder obrir un esbornac prou gros per poder-hi passar. Van entrar pel forat i van quedar dins d'una cambra frigorífica on pengen els canals dels vedells sacrificats. La cambra, però, es pot obrir des de dins, de manera que els lladres van poder passar cap a la zona de la recepció, on hi ha sensors que van fer disparar les alarmes. Els assaltants van optar per arrencar els sensors i els fils trencant les plaques del sostre i van continuar el seu camí cap al pis de dalt, on hi ha les oficines, l'objectiu dels lladres, que es pressuposa que buscaven diners en metàl·lic. Pel camí van esbotzar una porta, cosa que va activar un altre sensor de l'alarma, que es va tornar a disparar. Aquesta vegada els lladres van optar per abandonar el seu objectiu i van fugir. Abans, però, també van danyar aquest sensor i van danyar una càmera que hi ha a l'interior de la nau. La central d'alarmes va avisar els propietaris abans de la una de la matinada, però quan els empresaris i els Mossos van arribar a la nau els assaltants ja no eren enlloc.

L'amo de l'empresa, Narcís Dalmau, explica que és el primer cop que els entren a robar en els set anys que fa que són al polígon de Celrà, però reclama que s'adoptin mesures globals, com ara posar càmeres als accessos, per evitar aquesta mena de robatoris. L'empresa està valorant els danys per reparar-los, mentre els Mossos intenten identificar els lladres, que van deixar petjades, que la policia científica analitzarà. També analitzen la càmera de seguretat que van destrossar per si abans va captar la imatge dels lladres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia