Successos

successos

Confirmen que el cos trobat a Martorell és el de la noia desapareguda

Els Mossos han confirmat que el cos de la noia trobada en un pont de Martorell, localitat on el riu Anoia desemboca al riu Llobregat, és el de la noia que dissabte va ser arrossegada per una riuada a Sant Llorenç d'Hortons, a l'Alt Penedès, segons publica el portal 324.cat.

La recerca de la noia de 20 anys arrossegada per la riera dissabte a Sant Llorenç d'Hortons s'havia intensificat avui al matí. Hi estaven participant una quinzena de dotacions a més de l'helicòpter dels Bombers, les unitats de muntanya i subaquàtiques del GRAE i la unitat canina. Segons els Bombers de la Generalitat, la recerca s'ha centrat en tres àrees. En primer lloc, des de la zona on va aparèixer el vehicle fins a l'enllaç amb el riu Anoia; la segona des d'aquest punt fins a trobar el riu Llobregat i, per últim, del Llobregat fins a la desembocadura. Al llarg de tota la nit s'ha mantingut un dispositiu per si apareixia algun indici sobre la sort de la noia.

Ahir el conseller d'Interior, Jordi Jané, va explicar que “tot apunta” que el para-xocs trobat a Molins de Rei era del cotxe en què viatjava la noia acompanyada d'un jove de 19 anys i que, per tant, la recerca s'havia estès per tot el Delta del Llobregat. Els dos joves es dirigien a una festa d'aniversari al Càmping Can Ferraguet i el GPS els va dur fins on el cotxe va quedar encallat. Ambdós van sortir del vehicle però ella va ser arrossegada riu avall en una zona coneguda popularment com el Torrent de Can Francisquet.

El conseller d'Interior ja va advertir ahir que “els pronòstics no són bons” perquè les tasques de recerca estan sent molt complicades per l'amplia superfície de la zona on es treballa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia