Successos

Un mort en estimbar-se per un barranc, a Montserrat

El cotxe que conduïa la víctima va caure més de 200 metres

L'accident es va produir a la carretera que uneix Monistrol amb el monestir i va obligar a interrompre el servei de cremallera

Una persona va morir ahir a la tarda en un accident a Montserrat quan el vehicle en què viatjava va sortir de la via a la carretera BP-1121 –que uneix Monistrol de Montserrat amb el monestir– i es va estimbar en un barranc a l'altura del quilòmetre 12, al terme de Marganell. La documentació trobada al vehicle apunta que la víctima era resident a Catalunya i de nacionalitat estrangera.

Segons van informar fonts dels bombers, el cotxe va caure més de 200 metres fins a quedar atrapat en una de les tanques de protecció del cremallera. L'avís de l'accident el va fer a dos quarts de cinc de la tarda el conductor del cotxe que circulava darrere en veure que el vehicle s'estimbava barranc avall. Al principi tot apuntava que hi havia dos ocupants, i no va ser fins passades les vuit del vespre que el conseller d'Interior, Jordi Jané, va confirmar la mort d'un únic viatger, tot i assegurar que els cossos d'emergències continuaven treballant per descartar altres víctimes –en concret, a les nou encara hi havia catorze unitats dels bombers treballant en les tasques de rescat, a banda de la unitat de muntanya dels Mossos, la policia de Monistrol i personal del SEM. En tancar l'edició, però, els bombers van confirmar que només hi havia una víctima.

Un helicòpter va haver de traslladar la unitat dels GRAE al lloc dels fets “perquè és una zona molt escarpada i de difícil accés”, segons van informar els bombers, que van treballar durant hores per girar el vehicle i estabilitzar-lo abans d'excarcerar el cos. El servei de cremallera entre Monistrol i el monestir va quedar interromput a la tarda. Segons Jané, s'oferirà el servei alternatiu de bus “fins que finalitzin les tasques de la policia científica”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia