Successos

Successos

Detenen un conductor per un atropellament mortal

L'home, que va fugir, va envestir a Vilabella dues ciclistes, una de les quals va morir

Efectius dels Mossos d'Esquadra van detenir ahir el conductor d'un turisme, veí de Vila-seca i de 33 anys, com a responsable de l'atropellament de dues ciclistes al terme municipal de Vilabella. A causa de l'incident, una d'elles, que era una veïna de Tarragona de 28 anys, va morir; l'altra va resultar ferida de pronòstic greu i va haver de ser traslladada en helicòpter medicalitzat a l'hospital Joan XXIII de Tarragona.

L'accident va passar pocs minuts després d'un quart de dues del migdia, al quilòmetre 19 de la carretera TP-2031, entre la rotonda de Vilabella i Bràfim. Segons el cap de l'àrea regional de trànsit de Tarragona, Antoni Vilafranca, les primeres hipòtesis indiquen que les dues ciclistes circulaven en sentit Tarragona, en un tram de carretera que és recte i amb bona visibilitat, quan el conductor del vehicle les va envestir per darrere.

Tot i que en un primer moment el conductor es va aturar, i fins i tot va arribar a baixar del cotxe, després va fugir del lloc dels fets sense prestar atenció a les víctimes.

Fins al punt de l'accident, s'hi van desplaçar cinc patrulles dels efectius dels Mossos d'Esquadra, que inicialment van tallar el trànsit en els dos sentits de la marxa i, posteriorment, van donar pas alternatiu. També s'hi van desplaçar dues unitats del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM) i un helicòpter medicalitzat.

De manera immediata es va desplegar un dispositiu de recerca del conductor del vehicle, que, a causa de l'accident, havia perdut una part del frontal amb la matrícula. A més, es va disposar de la descripció facilitada per testimonis dels fets.

L'operació va donar fruit poc després, ja que se'l va localitzar quan intentava abandonar el cotxe. El conductor, a qui es van practicar proves d'alcoholèmia i de drogues –que van donar un resultat negatiu–, va quedar detingut pels delictes d'homicidi imprudent, lesions per imprudència i omissió del deure de socors. També s'investiga si disposava del carnet de conduir en vigor.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia