Successos

Detinguts per cultiu de droga a Bellcaire

Tenien una plantació dins d'un pis i van sobrecarregar la xarxa elèctrica

Els Mossos d'Esquadra van detenir la setmana passada a Bellcaire d'Urgell (Noguera) quatre homes com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública perquè, suposadament, es dedicaven a cultivar grans quantitats de marihuana dins d'un habitatge. El fet que aquests cultius d'interior necessitin una constant il·luminació per poder créixer, va ocasionar una sobrecàrrega a la xarxa elèctrica que va posar sobre avís la policia.

En concret, la incidència en la xarxa elèctrica va tenir lloc el dia 2 de gener. Va afectar els cables d'un edifici situat a l'avinguda Onze de Setembre de Bellcaire d'Urgell.

Els Mossos van iniciar una vigilància al domicili que els va permetre constatar els moviments d'entrada i sortida que realitzaven quatre homes. Posteriorment, el dia 4 de gener, els agents van entrar en un dels pisos i van localitzar-hi una plantació de marihuana. En concret, van trobar 750 plantes de marihuana i 628 esqueixos de la mateixa planta, a més d'estris i aparells per al cultiu d'interior, com ara ventiladors i termòmetres.

Els detinguts tenen edats compreses entre els 39 i els 54 anys i no vivien al pis sinó que són veïns de Mollerussa, Miralcamp, Balaguer i Lleida.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia