Successos

Aiguamúrcia denuncia danys a instal·lacions

El Consistori comunica als Mossos una manipulació a la xarxa d'aigua

L'Ajuntament del municipi d'Aiguamúrcia ha posat en coneixement dels Mossos d'Esquadra una suposada manipulació de les instal·lacions de la xarxa d'aigua potable que ha deixat sense servei als nuclis de les Destres, Masbarrat i l'Albà així com a la urbanització Els Manantials. El Consistori ha qualificat els fets, ocorreguts la setmana passada, de “sabotatge”.

Dimarts passat, al vespre, es va produir un primer tall d'aigua a la urbanització Els Manantials causat per la caiguda d'un automàtic. L'endemà, els problemes es van estendre als nuclis d'Aiguamúrcia, les Destres, Masbarrat i l'Albà. Va ser quan els operaris municipals van detectar que el tall del subministrament s'havia produït perquè algú havia manipulat les instal·lacions. Això pot continuar provocant problemes en els propers dies a causa de la dificultat de recuperar la pressió necessària per al subministrament.

Segons l'alcaldessa, Fina Bartolí, si hi ha hagut una manipulació intencionada de la xarxa amb la intenció de deixar la població sense aigua “estem davant d'un delicte i, per això, denunciem els fets”. L'alcaldessa també ha fet una crida als veïns perquè qualsevol persona que hagi vist un moviment sospitós ho posi en coneixement del consistori. “És una acció molt greu que afecta veïns del poble.” De moment, a l'Ajuntament han pres mesures per augmentar els sistemes de protecció de la xarxa d'aigua.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia