Un foc crema una residència geriàtrica de Lliçà de Vall sense provocar cap ferit

Un foc ha cremat aquest diumenge a la matinada una residència geriàtrica de Lliçà de Vall (Vallès Oriental) sense que hi hagi hagut cap ferit, segons els Bombers de la Generalitat. El foc va començar cap a les dues de la matinada i ha afectat la tercera planta d'una residència situada al camí Sant Valerià número 84. Segons els bombers s'ha cremat un annex exterior d'uns 10 m2 que s'utilitza com a magatzem i també han quedat afectats, un bany, el pati de llums i el forjat dels sostre de la segona i de la tercera planta. Com a mesura preventiva s'han desplaçat els 22 residents a una sala annexa de la mateixa residència sense que cap d'ells hagi resultat ferit.

Fins al lloc de l'incendi s'han desplaçat 9 dotacions dels Bombers que a tres quarts de tres ja donaven el foc per controlat. Al voltant de les tres d'aquesta matinada els avis ja han pogut retornar a les seves dependències.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.