Successos

Successos

Una veïna de Terrades mor en sortir-se de la via amb la furgoneta que duia a Llers

Per raons que investiguen, la dona, de 40 anys, va perdre el control del vehicle i va xocar contra uns arbres

La carretera era molla per la pluja que queia

Una veïna de Terrades de 40 anys, Irina Blinova, va morir, ahir, en un accident de trànsit que va tenir lloc a Llers. La fatal topada es va produir pels volts de dos quarts de 10 del matí al quilòmetre 2 de la GI-510, la carretera local que uneix Llers amb Terrades. Per raons que es desconeixen, la dona –que viatjava sola– va perdre el control del furgoneta que duia, va sortir de la via i va impactar contra uns arbres que hi havia fora del voral. Un testimoni dels fets va avisar el telèfon d'emergències 112, i fins al lloc de l'accident es van desplaçar tres patrulles dels Mossos d'Esquadra, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). De seguida, els sanitaris van atendre la dona, però, malauradament, va morir a conseqüència de les greus lesions que va patir en el gravíssim accident. En el moment del xoc, la carretera era molla perquè havia plogut. Com que es tracta d'una carretera secundària, l'incident no va provocar afectacions destacades en la circulació de vehicles.

Es tracta de la segona víctima mortal a les carreteres gironines en tan sols dos dies, i en una setmana ja n'hi ha hagudes cinc.

I és que aquest 2017 està sent un any negre pel que fa a l'accidentalitat viària. Des del 2 de gener, que és quan es va produir el primer accident de trànsit mortal a la demarcació, ja han mort sis persones: un motorista de 39 anys, a l'Escala; diumenge passat, dos nois de 19 i 26 anys, a Hostalric, i un home de 60 anys, a Capmany; divendres, una jove de 31 anys, a Ullastret, i, ahir, la veïna de Terrades, en la topada a Llers.

El doble de víctimes

Aquesta xifra indica que, a hores d'ara, s'està superant el nombre de víctimes mortals respecte del 2016, quan la mortalitat en carretera va marcar un rècord dels darrers tres anys (49), doblant la xifra de morts del 2014.

LA XIFRA

6
persones
han mort ja aquest any víctimes d'accident de trànsit en carreteres de les comarques gironines.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia