Successos

Successos

Neu i fred a prova de lladres

Roben material d'esquí d'un vehicle aparcat al carrer del Raval de Bagà i s'enduen el cotxe, que acaba accidentant-se al costat del riu Bastareny pel gel acumulat

Els Mossos van trobar el cotxe l'endemà, sense rastre dels lladres

La nit de dijous passat, 26 de gener, un grup de desconeguts van robar tota mena de material d'esquí per a dues persones d'un cotxe aparcat al carrer del Raval, a Bagà. El material es veia des de l'exterior i els lladres van forçar una de les portes del vehicle per poder-hi entrar i extreure'l.

El cas és que el conductor del cotxe guardava unes claus de recanvi a la guantera i, un cop dins, els autors del robatori van poder engegar el vehicle i emportar-se'l de la zona on estava aparcat. Van arribar fins a un berenador que hi ha a uns 300 metres del carrer del Raval, però la neu que s'acumulava al lloc va fer relliscar el cotxe, que va estar a punt de caure al riu Bastareny. Després de tenir l'accident, els lladres van sortir del vehicle, que va quedar destrossat a conseqüència dels cops, i van fugir amb tot el material robat. L'endemà, divendres, el cotxe va ser localitzat pels Mossos d'Esquadra, després que el conductor presentés la denúncia pertinent.

Segons ha explicat el mateix conductor del cotxe a aquest diari, els autors del robatori van endur-se un dels dos jocs d'esquís que hi havia al vehicle –el més nou–, un joc de pals, dos jocs de botes, les ulleres, diverses jaquetes per anar a esquiar i unes botes de muntanya d'elevat cost, entre altres coses.

Dos robatoris en una nit

No va ser l'únic robatori de la nit a Bagà. Uns lladres –probablement els mateixos– també van intentar apropiar-se del material d'esquí d'un altre cotxe i, de fet, ho van fer momentàniament. El cas és que van amagar els productes robats en una zona apartada, però el propietari els va trobar l'endemà.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia