Successos

Detingut un fugitiu que robava en cases

Els Mossos d'Esquadra van detenir el 23 de gener passat a la nit un home acusat de perpetrar divuit robatoris a domicilis d'arreu de Catalunya. Segons van informar ahir els Mossos en un comunicat, el detingut viatjava en un cotxe on es van descobrir, amagades dins d'un mitjó, diverses joies que havien estat sostretes aquella mateixa tarda d'una casa situada al carrer Canigó de les Borges Blanques.

Amb la detenció d'aquest home, de 32 anys, els Mossos donen per acabada una investigació de la divisió d'investigació criminal de la regió policial de Ponent per la qual ja es va detenir el mes de novembre de l'any passat sis persones relacionades amb els mateixos fets delictius. La banda, ara completament desarticulada, es dedicava a cometre robatoris en cases d'arreu de Catalunya.

La detenció del membre del clan que encara estava en llibertat es va produir quan els agents van assistir un vehicle ocupat per dos homes que estava aturat a l'AP-7, dins el terme municipal de Banyeres del Penedès. Van comprovar que un d'ells tenia una ordre de detenció per un robatori amb força a l'interior d'un domicili de Gavà. A més, durant l'escorcoll van trobar les joies amagades i 743 euros en efectiu.

Després de passar a disposició del jutge, l'home va ingressar a presó de manera preventiva.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia