Successos

Detenen l'home que va matar un noi a Albatàrrec

El suposat agressor és un home de 51 anys que ha estat atrapat a Castelló

Els Mossos d'Esquadra han detingut, amb la col·laboració de la Guàrdia Civil de Castelló, un home de 51 anys, de nacionalitat romanesa, com a presumpte autor de l'apunyalament mortal a un jove de 20 anys, també romanès, durant una baralla multitudinària entre dos grups de temporers que va tenir lloc el 29 de maig del 2016 al camp de futbol de les escoles velles d'Albatàrrec (Segrià). Els Mossos van saber que el principal sospitós s'hauria traslladat a la localitat de Betxí, a la Plana Baixa, juntament amb altres membres del seu grup, per a la campanya de recollida de cítrics. Per aquest motiu es va contactar amb la Guàrdia Civil perquè col·laboressin per dur a terme la seva detenció, i el dia 30 de gener el van arrestar. Dijous va passar a disposició judicial a Lleida i el jutge de guàrdia va ordenar que ingressés a la presó de manera provisional. Està acusat d'un delicte d'homicidi i un altre de lesions, ja que se'l considera també l'autor de l'apunyalament a un altre home que va resultar ferit.

Els fets es van produir el 29 de maig del 2016 a la tarda. Els Mossos d'Esquadra van rebre l'avís que a la sortida de Lleida de l'autopista AP-2 hi havia una persona greument ferida per arma blanca a l'interior d'una furgoneta, amb la qual la volien traslladar fins a un centre mèdic. La víctima havia rebut una ganivetada al tòrax i estava greument ferida. Al peatge de l'AP-2 la van recollir, en estat crític, els serveis sanitaris i la van traslladar fins a l'hospital Arnau de Vilanova, on va morir.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia