Successos

tribunals

sentència

Absolen el fill de l'alcalde de Pont de Bar de narcotràfic

L'Audiència resol que no hi ha proves inculpatòries en contra seva

L'Audiència de Lleida ha absolt el fill de l'alcalde de Pont de Bar (Alt Urgell) de traficar amb drogues. Estava acusat de traficar amb cocaïna i marihuana arran d'una operació policial en la qual també va ser inicialment investigat el seu pare, Francesc Jordana.

L'acusat va negar els fets en el judici i va assegurar que mai no ha traficat amb drogues, tot i que sí que va admetre haver estat contrabandista de tabac.

L'acusat va declarar que els poc més de vint grams de cocaïna trobats per la Guàrdia Civil a casa seva, a Coll de Nargó (Alt Urgell), eren per a consum propi, ja que tant ell com la seva dona en consumien des de feia cinc anys. La sentència conclou que no ha estat acreditat que la cocaïna fos per vendre. Els agents van trobar la droga “de manera casual” i l'acusat va declarar al judici que si la tenia amagada era perquè les seves filles no la trobessin.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia