Successos

Assalten un bar i s'emporten 1.300 euros, a Platja d'Aro

Els Mossos estan buscant els tres homes que aquest cap de setmana van assaltar el propietari del bar Giovanna 2 de Platja d'Aro, el van amenaçar amb ganivets, el van colpejar i li van robar uns 1.300 euros. Els fets van tenir lloc dissabte poc abans de les cinc de la tarda, quan l'amo del bar era a dins, amb la persiana mig abaixada mentre arreglava uns papers per al traspàs del local. El bar restaurant està situat a l'avinguda Estrasburg, a prop de l'Eurocenter. El local servia tapes, pizzes, entrepans i plats combinats, però actualment està tancat perquè el propietari va decidir traspassar-lo.

Aprofitant que estava sol, i que tenien via lliure, els tres lladres van entrar al local amb ganivets a les mans. Van amenaçar el propietari, el van colpejar a la cara i li van exigir que els entregués diners. Van aconseguir un botí de 1.300 euros, van deixar la víctima contusionada i van fugir del lloc aproximadament vint minuts més tard.

La víctima ha presentat denúncia dels fets i davant dels Mossos ha identificat dos dels suposats agressors. Un d'ells seria un exempleat del local. Els Mossos treballen per trobar els assaltants i investiguen l'entorn de la víctima. No descarten que l'assalt contra l'amo del local tingui relació amb un afer de drogues.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia