Successos

policial

operació antidroga

Desarticulen una banda que portava droga de l'Àfrica a l'Ebre

La Guàrdia Civil ha desarticulat una organització criminal que transportava haixix per via marítima des del nord d'Àfrica fins a la costa de l'Ebre. En aquesta operació policial, batejada amb el nom d'Àliga, s'han detingut 11 persones a Barcelona i Tarragona –entre els quals hi ha el cap del grup– i s'han decomissat 1.045 quilos d'haixix, 580 grams de cocaïna, 73 envasos amb 2.200 litres de benzina, diners en efectiu i material relacionat amb l'activitat de l'organització. Paral·lelament, s'han fet cinc escorcolls domiciliaris a les localitats de Sant Vicenç dels Horts, Sant Pere de Ribes, Viladecans i Sant Celoni. La investigació es va iniciar el 2016 quan els agents van detectar una embarcació que vorejava la costa i a poca velocitat dins el terme de l'Ametlla de Mar (Baix Ebre). Davant les sospites que podia tractar-se d'una barca carregada de droga, la Guàrdia Civil va muntar un dispositiu per enxampar in fraganti els seus ocupants.

Segons la policia, la xarxa tenia un grup actiu de col·laboradors, que rebien els enviaments de droga i els custodiaven en diferents “locals guarderia”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia