Reclama 4.836 euros a l'Ajuntament de Girona per la retirada d'un muntatge de protesta de davant del jutjat

Pere Mià, l'amo del restaurant Can Mià de Palol de Revardit, reclama a l'Ajuntament de Girona que l'indemnitzi amb 4.836,80 euros per la desaparició del muntatge de protesta contra l'administració de justícia que va instal·lar a final de l'any passat davant de l'edifici dels jutjats de Girona. La performance de Mià era una caseta de fusta acompanyada d'un pa de pagès i diversos rètols. Es tractava d'un més dels actes de protesta que ha realitzat l'amo del restaurant com a queixa pels revessos judicials que ha tingut des que el van multar per tenir el seu cunyat treballant al restaurant sense contracte i no se li va tenir en compte el vincle familiar, en no estar casat, tot i que fa més de dues dècades que conviu amb la germana de Mià.

Mià reclama 1.836 euros pels danys material i 3.000 euros pels «danys morals», per haver-se quedat sense la seva eina de protesta quan encara tenia permís per tenir l'exposició vuit dies més davant del jutjat. Des que va desaparèixer la caseta de fusta i la resta dels accessoris, Mià ha enviat cartes i requeriments a l'alcaldessa, Anna Pagans; al cap de la Policia Municipal, Josep Palouzié; al regidor Enric Pardo, entre altres, per saber on eren els seus estris. La resposta que li han donat els responsables municipals és que les peces, escampades per terra per culpa del temporal de vent del gener passat, van ser retirades pel servei de Musersa per a la seva posterior destrucció, tal com es fa amb les deixalles de la via pública. Però Pere Mià no es va creure que el vent hagués destrossat el seu material perquè, segons al·lega, tenia diversos testimonis que li van assegurar que la caseta de fusta encara era al seu lloc. En vista que no va poder recuperar el material, el restaurador ha presentat ara una demanda de reclamació patrimonial contra l'Ajuntament de Girona i li reclama el pagament de 4.836 euros pels danys materials i morals que, diu, ha tingut.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.