Successos

policial

presó per robatori

Presó per al presumpte autor de sis robatoris en domicilis del Baix Maresme

El detingut és un home de 25 anys de nacionalitat albanesa

Hauria comès els delictes a Alella, Cabrils i Premià de Dalt, i se li han confiscat joies i rellotges

Un jutge va ordenar presó provisional per a un home que va ser detingut com a presumpte autor de sis robatoris en domicilis de diverses poblacions del Baix Maresme. Els fets es remunten al 25 de març passat, quan agents dels Mossos d'Esquadra de Premià de Mar, amb la col·laboració de la policia local d'Alella, van detenir un home de 25 anys i nacionalitat albanesa com a presumpte autor de dos robatoris amb força a Alella.

L'operació es va gestar quan agents dels Mossos de Premià de Mar, coordinadament amb agents de la policia local d'Alella, realitzaven un dispositiu per evitar els robatoris en domicilis d'aquesta població. Els agents van localitzar un vehicle que ja coneixien, ja que havia estat utilitzat en altres robatoris. Poca estona després, els van avisar que hi acabava d'haver un robatori en un domicili proper. Quan els policies feien recerca per la zona van sentir l'alarma d'una casa propera on s'acabava de produir un altre robatori. Van ser pocs minuts després quan els agents van localitzar un jove, vestit de fosc, que intentava fugir del lloc. L'home duia amagada a la màniga del jersei la clau del cotxe que ja havien localitzat els agents. Dins del vehicle hi havia dos joiers plens de joies. A més, a prop d'una de les cases robades es van localitzar més joies i rellotges amagats en una zona boscosa. Els investigadors van relacionar el detingut amb un robatori més a Alella del 24 de gener d'aquest any i amb dos robatoris a Cabrils, tots dos el 26 de gener. Gràcies a aquesta detenció, els agents també han pogut resoldre un altre robatori en un domicili de Premià de Dalt comès el 2015. La detenció va tenir lloc en el marc d'un dispositiu conjunt amb les policies locals de cada població per evitar els robatoris a domicilis. Des del cos de Mossos d'Esquadra es va reiterar l'esforç i la col·laboració amb les policies locals per fer front a la problemàtica.

LA DATA

25.03.17
és quan
es va detenir el presumpte autor de 6 robatoris en domicilis perpetrats a Alella, Cabrils i Premià de Dalt.

Detectat pel control de matrícules

Segons l'Ajuntament d'Alella, la detenció d'aquest presumpte lladre es va produir gràcies al sistema de detecció de vehicles, una mena de càmeres que l'Ajuntament va instal·lar el juliol passat en una vintena de punts del municipi com a mesura preventiva per intentar reduir el nombre de robatoris en domicilis. El sistema va detectar el pas del vehicle i va fer saltar l'alarma, que va mobilitzar Mossos d'Esquadra i policia local.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia