Successos

Detenen en ple robatori dos lladres a Barberà del Vallès

Si ets un lladre no hi ha res pitjor que t'enganxin en plena “feina”. És clar que si rebentés una casa a dos quarts de dues de la tarda és molt possible que alertis els veïns, com ha estat aquest cas.

Els Mossos d'Esquadra van arribar a la casa, situada al municipi de Barberà del Vallès (Vallès Occidental), i van comprovar que s'havien forçat dues finestres. Van entrar dins de l'immoble i van trobar-se dos germans de nacionalitat xilena, un de 25 anys i un altre menor d'edat, carregats amb bosses farcides de rellotges, una col·lecció de joies, ulleres i altres objectes de valor. En comprovar que tenien mala peça al teler els delinqüents van decidir no fugir, estirar-se a terra i facilitar la detenció.

La investigació policial ha permès relacionar els dos homes amb tres robatoris més, tots a la mateixa ciutat, ja que la parella sempre actuava de la mateixa manera quan forçava un habitatge i a la mateixa franja horària. L'home major d'edat va passar a disposició judicial el 12 d'abril i el jutge en va decretar l'ingrés a presó. Pel que fa al menor d'edat, va passar davant de fiscalia de menors el mateix dia de la detenció. Se'ls imputa un delicte de robatori amb força que, en aquest cas, no poden negar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.