Successos

Successos

Nois sortits de centres de menors roben acorralant vianants amb 2 bicicletes

Les darreres setmanes, havien perpetrat una dotzena d'assalts a la zona del parc Central i el Güell de Girona i els Mossos han arrestat dos sospitosos

Els Mossos van aconseguir arrestar, diumenge a la matinada, Issam Zaaboul i Mohamed El Hasnaoui, tots dos de 18 anys acabats de fer, sospitosos de la dotzena de robatoris amb violència perpetrats, les darreres dues setmanes, pels volts del parc Central i el sector Güell de Girona pel sistema d'acorralar les víctimes, la majoria dones que caminen soles, amb dues bicicletes per barrar-los el pas per tots costats. De moment, els Mossos els han imputat quatre robatoris, però s'està treballant per intentar vincular-los amb la resta de robatoris perpetrats amb el mateix modus operandi. Els arrestats eren majors d'edats pels pèls (un havia fet els anys el dissabte mateix i l'altre, feia deu dies) i constaven com a domiciliats a centres de menors, un a Juià i l'altre a Girona. Van quedar lliures després de declarar al jutjat.

La detenció es va fer tot just passades les 12 de la nit de dissabte, després que una dona alertés els Mossos que dos nois en bicicleta l'havien assaltada al carrer Illa i li havien intentat arrabassar el mòbil; ella, però, ho va poder evitar i es va refugiar en un bar. Els Mossos van fer una recerca, van trobar els dos sospitosos, que arribaven en bicicleta i esbufegant per la pedalada en una zona del parc Central on els esperaven tres joves més asseguts en un banc. Els van identificar tots (els asseguts eren menors també interns d'un centre de Girona on van ser retornats) i als que anaven a cavall de les bicicletes BTT se'ls va fer un escorcoll i se'ls van trobar objectes que, en una ràpida investigació sobre el terreny, es va comprovar que eren robats. Un dels nois duia una bossa Adidas que havia estat robada dos dies abans de forma violenta a un home, a qui dos ciclistes armats amb navalles van assaltar a l'avinguda Josep Tarradellas. Duien també un telèfon mòbil que havia estat arrabassat aquella nit mateix a una noia a l'encreuament entre Emili Grahit i la carretera de Barcelona. La noia, que va poder ser localitzada gràcies a la inspecció de l'agenda del telèfon robat trucant a una amiga amb qui es trobava, va explicar que la van abordar dos nois vestits amb roba negra i a cavall d'una bicicleta i li van agafar el mòbil de les mans. L'altre telèfon també l'havien robat poca estona abans al parc Central, on havien acorralat una dona i li havien estirat la motxilla. Ella es va resistir i va evitar que se li emportessin la motxilla, però, després, els lladres li van pres el telèfon de les mans. Per aquests casos, els Mossos els imputen tres robatoris amb violència i un furt i continuen investigant si els poden atribuir més casos perpetrats a la zona amb el mateix modus operandi.

LA DATA

09.04.17
A la matinada,
els Mossos van arrestar dos sospitosos de perpetrar assalts al carrer acorralant amb bicicletes.

LA XIFRA

18
anys
acabats de fer tenien els arrestats. Un els havia fet el mateix dissabte i l'altre feia deu dies.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia