Tres morts i sis ferits, en quatre accidents de trànsit a les carreteres catalanes

Tres persones van morir i sis més van quedar ferides –quatre en estat greu– entre la nit de dissabte i ahir a la tarda, en quatre accidents registrats a les carreteres catalanes.

El primer sinistre es va produir pels volts de les vuit del vespre de dissabte, quan un cotxe amb tres ocupants va sortir de la carretera C-1413, a l'altura de Rubí. El conductor de 19 anys, veí del municipi vallesà, va morir a l'acte, i els altres dos ocupants del vehicle van quedar ferits. El segon accident mortal va tenir lloc cap a dos quarts de tres de la tarda, quan un turisme que circulava per la pista forestal que uneix els municipis de Cervià de les Garrigues i l'Albagés (Garrigues) va sortir de la via i es va estimbar per un terraplè de quatre metres. El copilot, de 46 anys, veí de Cervià, va morir, i el conductor va haver de ser hospitalitzat amb ferides lleus. A les sis de la tarda es va produir el tercer sinistre, quan un menor que conduïa un ciclomotor també va morir accidentat a la C-233, a Flix (Ribera d'Ebre). El quart accident es va produir a la una del migdia a la N-420, al pas per Pradell de la Teixeta (Priorat). Dos vehicles van xocar frontalment i quatre persones van quedar ferides greument.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.