Successos

Dos encaputxats assalten una casa a Ulldecona

Els assaltants van tancar la dona al lavabo mentre li robaven joies i diners

Nou assalt a Ulldecona. Dos encaputxats van assaltar dimarts a la matinada un habitatge del barri del Castell i van tancar la seva propietària al lavabo per poder robar-li joies i diners. La víctima, de 75 anys i nacionalitat anglesa, no té danys físics, segons confirmen fonts pròximes a la investigació i de l’Ajuntament d’Ulldecona. Els fets es van produir cap a les tres de la matinada, en una casa adossada del carrer Canet lo Roig, a la urbanització Molí de l’Om. La dona, que hi viu amb el seu marit, justament es trobava sola. Un cop els lladres ja havien marxat de la casa, la dona va aconseguir obrir la porta i es va dirigir a la casa d’uns familiars. Els Mossos d’Esquadra s’han fet càrrec de la investigació.

Justament en un domicili del mateix barri del Castell va tenir lloc, l’estiu de l’any 2011, un assalt nocturn violent que va acabar amb la mort d’una dona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia