Successos

Un incendi obliga a tallar la GI-682

Les flames van començar al voral de la carretera, a Blanes

Unes hores més tard hi va haver un foc agrícola a Breda

Ràpida mobilització ahir dels serveis d’emergències a causa d’un foc al peu de la GI-682, a de Blanes. I, unes hores més tard, un ampli desplegament de mitjans aeris i terrestres es va activar per un incendi agrícola a Breda. Els Bombers van rebre l’avís del primer cas a un quart de dues del migdia i es van desplaçar fins allà amb dues dotacions. Les flames van iniciar al punt quilomètric 3,7, en un tram del voral en direcció Palafolls. A la zona també s’hi va dirigir una patrulla dels Mossos d’Esquadra i els Agents Rurals. Es va tractar finalment d’un foc de petites dimensions, que va cremar uns 2.200 m² de canyes i matolls del marge. Els Bombers van aconseguir controlar les flames en menys de mitja hora. Mentre van durar les tasques, es va tallar vint minuts la GI-682 en els dos sentits, sense que s’ocasionessin retencions. Els Bombers, a més, van actuar també a l’altre costat de la carretera, degut al fet que una guspira va fer fumejar i encendre un tronc del pati d’un restaurant que està tancat des de l’any passat. La incidència es va resoldre sense complicacions i es va finalitzar el servei a les 14.45 h.

També ahir, vuit dotacions terrestres dels Bombers i tres mitjans aeris van treballar en l’extinció d’un foc agrícola a Breda. L’incendi es va registrar a la tarda en uns camps, al camí de Can Sagristà. Els Bombers van informar, a quarts de nou del vespre, que el tenien encerclat i que ja estaven remullant tot el perímetre. En el dispositiu per apagar el foc també hi van participar les ADF de Breda, Arbúcies i Hostalric.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia