Successos

Una forta explosió destrueix una casa al municipi de Collbató

Una forta explosió i l’incendi que va causar la deflagració van esfondrar ahir completament una casa unifamiliar al carrer Tàrrega de Collbató. Els fets van tenir lloc cap a dos quarts de set.

Al principi es va comptabilitzar una persona ferida lleu, una veïna de l’immoble afectat, tot i que en el moment de tancar aquesta edició no es descartava la possibilitat que hi hagués un persona a l’interior.

Setze dotacions dels Bombers van treballar a la zona i el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) va activar dues unitats terrestres, l’helicòpter medicalitzat i un comandament de manera preventiva. La veïna ferida lleu és una dona de 38 anys que va ser traslladada a l’Hospital de Martorell. Els serveis d’emergència han desallotjat tres cases properes a la sinistrada per precaució. S’analitzen quines poden ser les causes de l’explosió, però s’ha descartat que estiguin relacionades amb el subministrament de gas perquè no en tenia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia