Successos

Els bombers acaben la recerca a la casa de Collbató sense trobar víctimes

Els bombers s’han retirat, després de treballar tota la nit entre la runa de la casa de Collbató que es va esfondrar ahir a causa una explosió i un incendi

Els Bombers de la Generalitat han descartat que hi hagi víctimes entre els enderrocs de la casa unifamiliar del carrer Tàrrega de Collbató esfondrada la tarda d’aquest dimecres després d’escoltar-se una explosió. Així ho han explicat aquest dijous en una anotació a Twitter, on han afegit que el dispositiu de cerca ja s’ha retirat, encara que continua al terreny l’equip d’investigació.

Els bombers han passat tota la nit a la casa retirant runa amb una màquina, després que l’habitatge s’esfondrés per causes que es desconeixen sobre les 18.30 hores i es declarés un incendi a l’habitatge. S’ha descartat que l’explosió fos de gas natural, tot i que es parla de la possibilitat que es tractés de propà.

Els bombers van donar per finalitzada l’alerta del Pla especial d’Emergències, Extinció d’Incendis i Salvament (Transcat) a última hora de la nit del dimecres, després del que van reobrir el trànsit que s’havia tallat en els limítrofs de la casa.

Després de l’esfondrament van intervenir sis dotacions dels bombers per fer treballs de neteja, contenció de fuites i la possibilitat d’haver de rescatar algú.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia