Successos

Successos

Ataquen uns mossos que feien una detenció

Els agents van anar a arrestar un home en un bar de Roses i els amics es van revoltar

Complicada detenció dijous a la tarda a Roses. Els Mossos d’investigació es van presentar en un bar de la plaça Catalunya de Roses per detenir Hicham El Attar, de 26 anys, veí de Roses, amb 35 detencions a l’esquena, que havien identificat com a sospitós d’un robatori amb força.

La patrulla de paisà va detenir el sospitós i el va treure emmanillat, però de seguida es van concentrar una quinzena d’amics d’El Attar que van rodejar els mossos i els van començar a increpar per intentar evitar la detenció. Es van haver de demanar reforços a patrulles de seguretat ciutadana i a la policia local de Roses, i finalment es va aconseguir traslladar el detingut fins a un cotxe patrulla retolat. Pel camí, però, tres mossos van resultar ferits lleument pels cops que li van ventar. Hicham El Attar tampoc es va mostrar submís. Va donar cops dins del cotxe, va trencar la mampara i el vidre de la finestra, va treure el cap i va escopir als policies.

Al detingut, que passarà a disposició judicial en les pròximes hores, li atribueixen amenaces, danys, atemptat i desobediència a l’autoritat, a part del robatori.

Els Mossos tenen identificats els altres homes que els van agredir i els instruiran diligències. La majoria dels participants en la revolta contra els policies també tenen antecedents i són coneguts de la policia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia