Successos

successos

Restes humanes a la casa ensorrada a Collbató

Fins ara encara no s’ha localitzat el propietari de l’habitatge, situat al carrer Tàrrega de Collbató

Els Mossos d’Esquadra han trobat restes humanes a l’habitatge que dimecres passat dia 14 es va ensorrar a Collbató (Baix Llobregat), tot i que encara no s’ha pogut determinar si es corresponen amb el propietari del xalet, que des d’aleshores no ha pogut ser localitzat.

Segons fonts policials, les restes van ser trobades ahir i l’Institut de Medicina Legal ha determinat que són humans, encara que no se sap de moment a qui corresponen.

Els Mossos d’Esquadra, que mantenen una investigació per intentar aclarir les causes de l’explosió que va provocar l’ensorrament de la casa, encara no han localitzat el propietari de l’habitatge, situat al carrer Tàrrega de Collbató.

Els Bombers de la Generalitat, que van desenrunar les restes de la casa després de l’explosió i van treballar amb l’ajuda de gossos rastrejadors, van descartar dijous passat que hi hagués víctimes sota les runes



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia