Els Mossos detenen cinc persones per la mort a ganivetades d'un jove en un carrer de Vic

Els Mossos d'Esquadra, amb la col·laboració de la i la Guàrdia Urbana de Vic, van detenir ahir a la matinada cinc joves acusats d'haver-ne matat un altre a ganivetades durant una baralla en un carrer de la població. Una altra persona va resultar ferida greument durant la batussa i es troba ingressada en un hospital de la ciutat amb pronòstic reservat. Els fets, segons van informar des de l'oficina del portaveu dels Mossos, van passar pels volts de les tres de la matinada d'ahir en el carrer Manlleu de Vic. Segons van confirmar les fonts policials, per causes que es desconeixen, va començar una baralla entre el grup d'agressors i el format per les víctimes. La batussa va durar pocs segons. La víctima, de 23 anys, de nacionalitat marroquina, va morir allà mateix a causa de les ferides provocades per les diverses ganivetades que va rebre en la baralla. Una altra persona va resultar ferida i va ser trasllada fins a un hospital. Ahir els Mossos no van voler facilitar cap dada sobre la identitat del ferit ni l'estat de salut.

L'Àrea territorial d'investigació de la regió policial central dels Mossos d'Esquadra s'ha fet càrrec del cas. Es mantenen obertes totes les hipòtesis, tot i que ara com ara tot indica que els dos grups es coneixien i que el mòbil de la baralla va ser degut a una revenja. Però tampoc no es descarta que la batussa s'iniciés arran d'una discussió prèvia al carrer. Fins ara l'única hipòtesi que s'ha descartat totalment és que els cinc detinguts –de 24 a 41 anys i nacionalitat equatoriana i colombiana– formin part d'una banda llatinoamericana, segons van assegurar ahir els Mossos, que tampoc no van descartar que hi hagi més detencions en els propers dies. Els cinc arrestats passaran a disposició judicial en els propers dies.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.