Successos

A presó el conductor de l’atropellament mortal de dos joves al desembre

L’home havia incomplert les mesures cautelars i continuava conduint

A les portes del Nadal passat, el Montsià i les Terres de l’Ebre van quedar commocionats. Dos joves veïns d’Amposta i Masdenverge, Emma i Manel, van morir a l’N-340 quan la moto amb què viatjaven entre Amposta i Sant Carles de la Ràpita va ser envestida pel conductor d’una furgoneta que va donar positiu en el test de drogues.

Ahir, el jutjat d’instrucció 3 d’Amposta va acordar l’ingrés a presó provisional per a l’home, investigat per delicte d’homicidi per imprudència. Al desembre, el jutge va dictar per a l’acusat llibertat provisional amb una sèrie de mesures cautelars, que ha incomplert.

Segons fonts policials, la Guàrdia Civil el va detenir el 17 d’abril passat a Terol perquè conduïa malgrat que se li havia retirat el carnet, a més del passaport. Els familiars de les víctimes asseguren que tenen proves que l’investigat ha fet cas omís reiteradament de la prohibició de conduir, i per això en reclamaven l’ingrés a presó fins que se celebri el judici.

Ahir, a les portes dels jutjats de la capital del Montsià, almenys unes 150 persones, la majoria adolescents, amics dels joves morts en l’accident, es van concentrar amb pancartes i cartells per reclamar justícia per a Emma i Manel. Entre elles, els pares de la jove.

Van estar esperant durant més de cinc hores l’acusat, que hauria accedit a les dependències judicials a través del pàrquing subterrani.

Els dos joves, de 15 i 18 anys, eren força coneguts al Montsià. Ella, veïna d’Amposta, estudiava a l’Institut de Tecnificació i jugava al Club Handbol Amposta. Ell, nascut a la Ràpita, vivia a Masdenverge, d’on era el porter del club de futbol. Des de l’accident mortal, el 22 de desembre passat, els homenatges d’amics, familiars i els clubs en què jugaven i el món de l’esport han estat continus.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia