Recullen 5.000 euros per repatriar el cos del nen atropellat per un tren

Els veïns de Sant Guim de Freixenet (Segarra) han recollit en poc més de 48 hores 5.000 euros per ajudar la família de Yassine Bellakaout, el nen de 8 anys que va morir diumenge atropellat per un tren, a repatriar el cos del nen al Marroc, d'on és originària la seva família. La col·lecta la va impulsar l'Ajuntament dilluns mateix. «Vam enviar una carta a tots els veïns per demanar col·laboració per ajudar la família de Yassine», van explicar ahir fonts municipals. L'objectiu era aconseguir uns 5.000 euros i lliurar-los a la família, que fa anys que viu al poble. La mort del nen va colpir el municipi, de poc més de 1.000 habitants, i la solidaritat ciutadana s'ha deixat veure al compte corrent que es va obrir a disposició dels ciutadans.

Ahir al matí ja s'havien recollit prop de 5.000 euros. L'atropellament va passar diumenge quan el nen va creuar el pas a nivell per trobar-se amb la seva mare. El tren el va envestir i els serveis d'emergència no van poder fer res per salvar-li la vida. Es dóna el cas que a l'octubre els veïns van votar en contra, en una consultar popular, de fer subterrània la via del tren.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.