Enxampen un lladre que es dedicava a robar camions carregats de mercaderia, que després revenia

Els Mossos han detingut un veí de Barcelona de 41 anys acusat de formar part d'una banda que es dedicava a robar camions carregats de mercaderia. El detingut està acusat de dos robatoris a la Pobla de Claramunt (Anoia) i un altre a Fonolleres (Segarra).

L'objectiu de la banda era robar camions i semiremolcs amb la càrrega. La mercaderia la revenien i aprofitaven la documentació dels camions per fer matrícules noves i així evitar que els enxampessin amb camions robats. Els vehicles els feien servir per cometre altres robatoris. Les investigacions policials van començar a final de novembre i van conduir fins a un magatzem de Barberà del Vallès, on els agents van localitzar un dels presumptes responsables del grup. En el local, on la banda de lladres emmagatzemava la mercaderia robada, els Mossos hi van descobrir desenes de palets d'ampolles d'oli d'una marca reconeguda d'un valor aproximat de 70.000 euros, electrodomèstics de gamma alta valorats en 70.000 euros i peces de roba d'una firma comercial important valorades en 15.000 euros. Els agents també hi van localitzar anotacions que correspondrien al repartiment del botí de la venda de les mercaderies robades, amb quantitats que oscil·laven entre 16.000 i 49.000 euros, a més de catàlegs d'electrodomèstics de firmes comercials reconegudes amb preus sensiblement per sota del preu de fàbrica per poder-los revendre. Els productes recuperats van relacionar el detingut amb el robatori d'un camió, comès entre el 22 i 23 de novembre a la Pobla de Claramunt, i amb el robatori d'un remolc entre el 2 i el 3 de desembre a Fonolleres, que posteriorment va ser recuperat, sense càrrega, a Montmeló. La investigació policial continua oberta i es preveuen més detencions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.